slider

Mezinárodní strojírenský veletrh 2023 s naší účastí

13.9.2023

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je událostí, na kterou se průmyslový svět těší každý rok. V letošním roce bude toto prestižní setkání opětovně spojovat přední hráče z celého světa, aby prezentovali nejnovější inovace, technologie a trendy v oblasti strojírenství.

Mezinárodní strojírenský veletrh 10. - 13. října 2023

Již 64. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu se koná od 10. do 13. října 2023 a slibuje být inspirací pro budoucnost průmyslu a přinese mnoho příležitostí pro výrobní odvětví. Zúčastní se všechny zásadní oblasti strojírenského a elektrotechnického průmyslu s důrazem na obrábění a tváření.

Návštěvníci z řad odborníků

Jedná o největší průmyslový veletrh ve střední Evropě v oblasti strojírenství, kde bude vystavovat převážná většina českých a zahraničních výrobců a prodejců obráběcích a tvářecích strojů. Že se jedná o významnou akci dokazuje také fakt, že skoro osmdesát procent návštěvníků tvoří odborníci, kteří ovlivňují rozhodování o investicích a třetina z nich se řadí k vrcholovému managementu.

Prezentovat se bude přes dvanáct set vystavujících firem z desítek zemí. Naše společnost CNC-INAXES bude vystavovat na ploše o velikosti 160 m². Rádi bychom ukázali naše novinky v oblasti obráběcích strojů.

Chci si vybrat stroj

Digitalizace výroby a udržitelný rozvoj

Letos je hlavním tématem veletrhu Průmysl 4.0 a digitální továrna - digitalizace výroby. Dále se bude zaobírat například tématem cirkulární ekonomiky a nakládání s materiálními zdroji. Stejně jako jakékoliv další obory, i průmysl klade důraz na udržitelný rozvoj.

Pro návštěvníky je připraven kvalitní doprovodný program, který se skládá z odborných konferencí, seminářů a workshopů na současná technická, obchodní a ekonomická témata.

Mezinárodní strojírenský veletrh umožňuje i výměnu zkušeností

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně neposkytuje pouze platformu pro prezentaci nových produktů a technologií, ale také slouží jako fórum pro výměnu nápadů a zkušeností. Odborníci z různých oblastí se zde setkávají, aby diskutovali o aktuálních výzvách a hledali společné řešení. Workshopy, semináře a přednášky nabízejí inspiraci a vzdělávací příležitosti pro všechny účastníky.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4