slider

CNC obráběcí centrum zefektivní vaši výrobu

28.8.2022

Vývoj a zefektivnění výroby jde stále kupředu, proto jsou původní stroje, které zabíraly mnoho místa a měly jen jednu funkci, nahrazovány CNC obráběcími centry. Tato centra v sobě kombinují řadu nástrojů a činností, díky čemuž lze výrobek na jednom místě připravit od hrubého materiálu až do finální podoby.

Nejčastěji poptávaná CNC obráběcí centra

CNC obráběcí centra jsou nejčastěji používána k obrábění tvrdých materiálů, kdy se jedná především o kovy a jeijch slitiny, dřevo a plasty. Díky zastoupení několika světových značek vám v CNC INAXES zajistíme dodání CNC obráběcího centra na míru.

Chci nezávazně poptat

U našich klientů jsou nejčastěji volena níže uvedená centra, ale po podrobné konzultaci vám doporučíme programově řízený stroj pro jakékoliv obrábění – přesně takový, aby byla vaše výroba rychlá, přesná a efektivní.

  • CNC obrábění kovů – obrábění železných a neželezných kovů patří k nejrozšířenějším a v průmyslu nejpoptávanějším.
  • Počet současně řízených os – nabízíme od 3-osého po 5-osé obrábění.
  • Uložení vřetene – vertikální a horizontální.
  • Typ pohybu obráběcí hlavy – vrtání, fréza, soustružnické obrábění, broušení a další.


Posuňte hranice své výroby o další úroveň díky CNC obráběcímu centru

CNC frézovací a soustružnická centra nabízejí široké možnosti pojezdů v jednotlivých osách, bohaté příslušenství a jsou vyrobena v mnoha velikostech. Svým zpracováním, ergonomickým řešením a technologickými možnostmi splňují náročné požadavky špičkové světové výroby.

Počítačem řízená výroba stále posouvá své hranice, a zatímco před několika lety stoupala poptávka po 3-osém nebo indexovaném 4+1 obrábění, dnes dokáží nejvyšší úrovně CNC obráběcích center díky plynulému 5-osému obrábění opracovat i velmi složité tvary.

Kontaktujte nás 

Revoluční CNC obráběcí centra a špičkové stroje do vaší výroby

Pro složité operace a multifunkční obrábění nabízíme speciální stroje, které rozpoutaly ve světě CNC doslova revoluci. Jedná se o CNC obráběcí centrum PORTA SOLUTIONS a horizontální obráběcí centrum MOLDMAK.
Mezi značky, které zastupujeme, patří například výrobci z Taiwanu QUASER, EUMACH či KAFO, u CNC soustružnických center nesmíme opomenout výrobce SMART nebo ECOCA. Dále se věnujeme také vlastní produkci CNC obráběcích center, která nesou označení INAXES.

3 důvody, proč objednat CNC obráběcí centra u nás

  1. Po podrobné konzultaci vašich potřeb vám připravíme nezávaznou nabídku na míru.
  2. Zajistíme kompletní dodávku, montáž a proškolení vašeho personálu.
  3. Samozřejmostí je u nás také rychlý servis – jsme zpravidla do 24 hodin na místě a problém rychle vyřešíme.

Máte otázky? Chcete řešení na míru? Neváhejte nás kontaktovat.

4