slider

CNC soustružnické stroje – využijte technologie na maximum

29.6.2022

Zefektivnění a urychlení výroby, čím dál tím vyšší požadavky zákazníků a minimální chybovost – to jsou hlavní důvody, proč se na nás naši klienti obracejí. Ve světě CNC se pohybujeme řadu let, zastupujeme v České a Slovenské republice významné světové výrobce CNC obráběcích strojů, které nejen prodáváme, ale zajišťujeme jim také profesionální servis. Ať už potřebujete CNC soustružnické stroje, frézy či celá obráběcí centra, jsme tu pro vás.

CNC soustruhy a soustružnické stroje jsou rychlé, přesné a kvalitní

Dejte nám vědět, co od nového CNC soustruhu či soustružnického stroje potřebujete a my vám připravíme řešení na míru vašim potřebám. Díky mnohaletým zkušenostem v oboru a podrobnému seznámení se stroji mnoha značek vám rychle a bez zbytečných průtahů zajistíme technické vybavení pro vaše podnikání. Poradíme vám také s výběrem řídícího systému a s doporučením vhodného softwaru.

Víme, že čas jsou peníze a konkurenční boj o zákazníka, který má stále vyšší a vyšší nároky, stále roste, proto sledujeme aktuální trendy a nejnovější technologie v oblasti CNC, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší. S námi budete vždy o krok napřed.

Stroje pro soustružení 

Proč pro spolupráci vybrat CNC-INAXES?

  • Zastupujeme osm světových značek
  • CNC stroje vlastní značky INAXES
  • Dlouholeté zkušenosti a profesionální přístup
  • Vyškolený a zkušený tým pracovníků
  • Rychlý servis – zpravidla do 24 hodin
  • Působíme v České i Slovenské republice

Chci nezávazně poptat

Nabídka CNC soustružnických strojů pro náročné

Díky zastoupení několika světových značek u nás získáte bohatý výběr i moderní zázemí, které je v této oblasti nezbytné. Z oblasti CNC soustružnických stojů nabízíme nejen CNC soustruhy, ale také soustružnická centra, víceosé soustruhy, podavače tyčí a další bohaté příslušenství na míru vaší výrobě. Stroje mohou být vybavené řídícími systémy FANUC, SIEMENS, FAGOR nebo MITSUBISHI. Nabízíme tyto konstrukční varianty:

  • Rovné lože
  • Šikmé lože
  • Multifunkční vícevřetenové stroje

CNC-INAXES – váš partner pro CNC výrobu

Naše moderní zázemí naleznete v Novém Městě nad Metují, ale naše pole působnosti je daleko rozsáhlejší. Celý tým je strategicky rozmístěný po celé České a Slovenské republice, kde zajišťujeme prodej a odborný servis CNC soustruhů a dalších strojů.

Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat, nebo si rovnou domluvte osobní schůzku s našimi obchodníky, kteří s vámi proberou veškeré technické a odborné podrobnosti.

4