slider

Blog

13. 9. 2023

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je událostí, na kterou se průmyslový svět těší každý rok. V letošním roce bude toto prestižní setkání opětovně spojovat přední hráče z celého světa, aby prezentovali nejnovější inovace, technologie a trendy v oblasti strojírenství.

28. 8. 2022

Vývoj a zefektivnění výroby jde stále kupředu, proto jsou původní stroje, které zabíraly mnoho místa a měly jen jednu funkci, nahrazovány CNC obráběcími centry. Tato centra v sobě kombinují řadu nástrojů a činností, díky čemuž lze výrobek na jednom místě připravit od hrubého materiálu až do finální podoby.

29. 6. 2022

Zefektivnění a urychlení výroby, čím dál tím vyšší požadavky zákazníků a minimální chybovost – to jsou hlavní důvody, proč se na nás naši klienti obracejí. Ve světě CNC se pohybujeme řadu let, zastupujeme v České a Slovenské republice významné světové výrobce CNC obráběcích strojů, které nejen prodáváme, ale zajišťujeme jim také profesionální servis. Ať už potřebujete CNC soustružnické stroje, frézy či celá obráběcí centra, jsme tu pro vás.

12. 5. 2022

Dnešní moderní průmyslová výroba je z valné většiny založena na automatizaci, ve které jsou CNC obráběcí stroje naprosto klíčovým faktorem. Jejich hlavní předností je právě řídící systém, díky kterému mohou pracovat téměř samy a který urychlí, zlevní a zautomatizuje výrobní proces.

1
4